google analitika

20 август 2013

Čudo - melem za mnoge bolesti.

Zelim da podelim sa vama recept «cudesne masti», koji sam procitala na jednom popularnomruskom sajtu alternativne medicineMast je veoma jednostavna za pripremu, a i veoma efikasna. Ova «cudesna mast» u stanju je da izleci mnoge bolestiCudo-melem leci: bronhitis, otitis, anginu, otekline, modrice, otvorene rane, pukotine na rukama i nogama, upalu jajnika, troficki cirevi,zenske bolesti. Ova mast se uspesno koristi za opekotine.
U zavisnosti od bolesti, mast: mazite, stavljajte obloge, utrljavajte. Cak moze da se koristi za unutrasnju upotrebu: pola kasicice tri puta dnevno pre obroka. Mast je apsolutno bezopasna.
 Melem za mnoge bolesti. Cudesna mast.
Cudo — melem. Priprema.
Bice potrebno:
- 1 jaje
- 400 ml biljnog ulja
- komadic pcelinjeg voska (otprilike velicine kao dve kutije sibica)
- Skuva se jaje. Bice potrebno samo zumance. Njega treba staviti na tacnicu i malo izgnjeciti
- u emaliranu serpicu nasuti ulje
  • - komadic voska opustite u ulje
  • - staviti na laganu vatru i cekati dok se vosak istopi
  • - cim se bude culo «pucketanje» , uzmite zumance i prstima bacajte u ulje sa voskom, mrvicu po mrvicu
  • - ulje ce poceti da se peni, pa budite spremni da brzo uklonite serpicu sa vatre
  • - kada se ulje «smiri», ponovo ga vratiti na sporet
  • - nastavite bacati zumance do kraja, stalno mesajuci kasikom
  • - smesa ce promeniti boju i postati tamno braon
  • - skloniti sa sporeta i ostaviti na 15-20 minuta
  • - procediti kroz najlon (carapu), gazu ili cediljku sa sitnim sitom.
  • - ostatke (mrvice zumanceta) baciti
Kada se mast ohladi, staviti je u staklenu teglu i zatvoriti poklopcem. Mast se cuva u frizideru do 10 meseci.
Mast je veoma efikasna. Ako se mast koristi za obloge, potrebno je ugrejati na vodenoj pari (na otprilike 40 stepeni)
Ovaj cudo — melem leci:
1. Upalu sinusa. Istopite mast u kasici i odmah naspite u pipetu. Da ne bi se mast stegla, radite ovo brzo. Zakapati nos dva puta dnevno sa intervalom od jednog sata. Lekari tvrde da mozete se otarasiti i mesecnog sinusitisa. Mast «probija» sinuse i povlaci na sebe sav gnoj sa velikom jacinom.
2. Gnojni otitis. Savijeni komadic vate, umoceni u ovu mast staviti u uvo. Po potrebi menjati, uz to mazati mast iz za uha. Mast izvlaci sav gnoj. Tako se lece svi otitisi, ne samo gnojni.
3. Gnojna angina, apcesi u grlu, upala krajnika. Staviti mast u grlo i obloge na vrat. Ako se radi navece, ponavljajuci proceduru 2-3 puta, ujutru apces pukne.
4. Bronhitisbol u zelucu, crevima, cirevi na telu, cmicke na ocima. Tri puta na dan pre obroka, uzimati po pola kasicice masti.
5. Zenske bolesti: fibromioma do 10 nedelja, ciste na jajnicima, upale, mastitis. U vaginu se stavljaju tamponi sa ovom masti ujutru i uvece. Postoje tvrdnje da posle desetak dana, od ciste ce ostati samo uspomene. Za fibromiome treba duze vremena. Kod mastitisa, na grudi se stavlja papirna salveta, umocena u mast, od gore — najlon kesa. Po mogucnosti, menjati na svaka 2 sata.
6. Opekotine, cirevi, rane, otoci, zubobolja, bol u zglobovima leci ova mast. Nanosi se na obolelo mesto preko noci i umotava se. Mozete samo komadicem vate, natopljenim u mast, ako rane nisu velike. Iznenadicete se rezultatom! Ako boli zub — mast se uzima cistim prstom i maze se bolni zub i desni, bol ce obavezno nestati.
7. Troficki cirevi, gangrena: takodje stavljati papirne salvete natopljene mascu i menjati na svaka 2 sata. Iz rana ce obilato curiti gnoj. Ubedicete se i sami kako ce napredovati ovo spasonosno lecenje, uprkos svim vrstima skupih lekova.
8. Sve sto se maze — radi se na noc. Obloge na bolesne zglobove, kolena — umotavati.
9. Mast je dobra za ojacavanje noktiju — utrlati u nokti na noc.
Sve bolesti pocece da se povlace, zahvaljujuci ovoj masti, cudo — melem.
Napomena: vosak mora biti naturalni, pcelinji. Za spoljnu upotrebu moze se koristiti bilo koje biljno ulje. Za unutrasnju — bolje je maslinovo.

Izvor:

Нема коментара:

Постави коментар