google analitika

26 јул 2013

Ovo je čuveni recept za liječenje raka i gojaznosti

BUDITE ZDRAVI I VITALNI, ZADOVOLJNI I SRETNI: Hrana za obnavljanje kompletnog organizma: Ovo je čuveni recept za liječenje raka i gojaznosti prof. Mermerskog

Donosimo vam recept koji se pokazao i više nego djelotvoran u liječenju kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, poboljšava rad mozga i pamćenje... Ukratko najbolje sredstvo protiv svih vrsta raka
Recept za liječenje raka
Hrana za liječenje kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, poboljšava rad mozga i pamćenje... Ukratko najbolje sredstvo protiv svih vrsta raka, piše Coolinarka... A postupak spravljanja je vrlo jednostavan.

PRIPREMA PROKLIJALE PŠENICE
   
400 grama pšenice staviti u prokuhanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne. Poslije 10-12 časova preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje. Poslije 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).
   
PRIPREMA LJEKOVITE HRANE
Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i bijeli luk. Samljeti pet limuna sa koricom, i sve zajedno izmiješati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mješati sa ostalom masom, dok smijesa ne postane homogena. Dodati med i duže mješati, pa sipati u tegle koje ste prethodno cuvali u hladnjaku.

Poslije tri dana je gotovo za konzumaciju.

DOZIRANJE
 
Ova hrana se uzima 30 minuta prije doručka, ručka, večere i prije spavanja. Za liječenje raka - uzima se na svaka dva sata.

Recept garantuje zdravlje i dug zivot; cuva svezinu tela, mladost i energiju,zato sto sadrzi sve neobhodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine ugljehidrate i biljne masnoce.Poboljsava rad svih unutrasnjih organa i zlezda; - koje obdrzava telo zdavo

POSLUŽIVANJE

Ova hrana se uzima po 1-2 kašike 30 minuta prije doručka, ručka, večere i prije spavanja.

Za liječenje raka - uzima se na svaka 2 sata.

Izvor:

Нема коментара:

Постави коментар