google analitika

30 април 2014

Narodni lekovi za lečenje papiloma (bradavica)

Papiloma virus ( visece bradavice) - veoma je rasprostranjena infekcija, a u grupu rizika spadaju svi slojevi stanovnistva koji imaju polne odnose. Upotreba prezervativa ne garantuje zastitu od virusa, jer se on prenosi pri bilo kakvom kontaktom sa kozom ili sluzokozom nosioca virusa. Postoji oko stotine vrstapapiloma virusa, ali ne predstavljaju svi opasnost po zdravlje coveka, a osloboditi se bradavicanije tesko. Mozete ukloniti papilomu u kucnim uslovima koristeci jednostavna prirodna, ali veoma efikasna sredstva..

.Preporuke lekara ruske alternativne medicine
Lecenje papiloma sa rusom (rusopasom)
lecenju papiloma virusa najbolji lek je rusa (rusopas). Najbolja metoda je – mazanje bradavica sa rusom 3-4 puta u intervalima od 2-3 minuta. Proceduru sprovoditi 2-3 puta dnevno. Ovakva intenzivna terapija dace maksimalan rezultat.
Sok od krompira za lecenje bradavica
U borbi sa ovom infekcijom pomoci ce sok od krompira. Ovaj narodni lek za lecenje bradavica inhibira aktivnost razlicitih infekcija i leci ih. Bolje koristiti sok od crvenog krompira.
  • Krompir dobro operite i sitno izrendajte.
  • Sok iscedite kroz nekoliko slojeva gaze.
  • Uzimajte 2 puta dnevno po 100 ml pola sata pre jela. Kurs lecenje – 2 meseca.
  • Kontraindikacije: smanjena zeludacna kiselost i teska forma secernog dijabetesa.
Lekoviti sok krompira takodje je odlican u lecenju karcinoma, cira zeluca, edema, oboljenja jetre, cak i secernog dijabetesa.
Ricinusovo ulje u lecenju papiloma virusa
Ricinusovo ulje je veoma korisno u borbi sa papilomima i bradavicama, jer u sebi sadrzi kiselinu iritirajucu za bradavice i postize potpuno njeno isusivanje. Bradavicu i kozu oko nje mazati ujutru i uvece sa ricinusovim uljem. Efekat nastaje posle 3-4 nedelje koriscenja ricinusovog ulja.
Isusite bradavicu sa amonijakom
Obican stapic za usi umocite u amonijak i pritisnite sa njim papilom na 5-6 sekundi. Obratite paznju da amonijak ne dospe u dodir sa kozom okolo papiloma.

izvor:

Нема коментара:

Постави коментар