google analitika

25 мај 2015

Samo čašica ovog sirupa dnevno spašava život i uklanja masnoću u krvi!

Svi koji se bore s masnoćom u krvi znaju koliko je taj problem značajan. Pomoć se skriva u ovom prirodnom pripravku kojeg je zaista lako pripremiti.

Krvni-sud-holesterol
Lijek koji uklanja masnoću u krvi, a tijelu istovremeno daje i brojne druge blagodati radi se od svega nekoliko sastojaka. Njegov je temelj limun i peršin koji se kuhaju od dva do tri sata.
Danas je kolesterol, odnosno masnoća u krvi česta zdravstvena teškoća, dijelom zbog genetskih predispozicija, a dijelom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika. Treba imati na umu da je normalna razina kolesterola između 4,60 i 6,20 mmol/l. Upravo se ovaj sirup pokazao vrlo učinkovitim sredstvom rješavanja problema masnoće u krvi.
Sastojci:
– 1 kg limuna
– 5 – 6 vezica peršina
– 3 l vode
– 1 vrećica sode bikarbone
Limun oprati u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu u koju je prethodno umiješana vrećica sode bikarbone. Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena.
Peršin sa stabljikom isjeckajte na sitnije komadiće, a zatim isto učinite i s limunom (s korom).
Peršun i limun staviti u posudu te na njih naliti tri litre vode i kuhati na nižoj temperaturi oko dva do tri sata tako da se sastojci dobro raskuhaju. Nakon toga ocijedite, a ono što ostane, oko 1,5 litre sirupa prelijte u čistu staklenu ili bocu. Popijte jednu rakijsku čašicu sirupa svakoga jutra na prazan želudac i tako dva tjedna. Rezultati zasigurno neće izostati.