google analitika

06 јун 2013

KAKO PRIRODNO LIJEČITI ALERGIJSKU ASTMU

Alergijska astma je kronična bolest pluća okarakterizirana teškoćom disanja, kašljanja i povećane proizvodnje sluzi prilikom periodičnih napadaja. Uz sve alergijske i respiratorne bolesti, alergijska astma čini većinu. Svježe pokošena trava i pelud mogu aktivirati alergijsku astmu. Postoje određeni dugoročni i kratkoročni lijekovi koji se mogu uzimati za alergijsku astmu, ali također postoje i prirodni načini i kućna pomoćna sredstva za liječenje takvih tipova alergija.

1. Med je učinkovit lijek protiv astme. Uzmite žlicu meda pomiješanu u čaši vode svaki dan, do 3x dnevno da umirite simptome alergijske astme.
2. Češnjak je dobar lijek za astmu i alergije. Napravite đumbirov i češnjakov čaj tako da ih pustite da zajedno ključaju u vodi. Procijedite tekućinu i uzimajte dnevno dok se simptomi ne smire.
3. Kurkuma djeluje anti-upalno i može pomoći oslobađanju od astmatičnih alergija. Uzmite čajnu žličicu kurkuma praška sa čašom mlijeka 2 do 3x dnevno. Kurkuma se koristi kao prirodno sredstvo u liječenju probave i mnogih drugih simptoma.
4. Pomiješajte ulje gorušice i eukaliptusovo ulje u jednakom omjeru i protrljajte tu mješavinu na vaša prsa i područje vrata kako bi trenutno umirili simptome astme.
5. Luk također ima anta-upalna svojstva koja otvaraju dišne puteve prilikom astmatičnih napadaja. Dodajte kuhani luk u vašu dijetu kako bi pomogli u suzbijanju simptoma. Anti-upalna svojstva luka također smanjuju stezanje dišnih puteva prilikom napadaja astme.
6. Uzimajte vitamine kao što su folna kiselina, vitamin B12 i vitamin C. Studije su pokazale kako folna kiselina može smanjiti alergije i pomoći u smanjenju upale. Vitamin C ili hrana koja sadrži vitamin C, kao što su naranče, kivi i sok od naranče, imaju antioksidanse koji su važni u borbi protiv alergija povezanih s astmom.
7. Feferoni mogu pomoći da se prirodno otvore dišni putevi i smanji zagušenje. Dodajte feferone vašoj dijeti.

Izvor:

Нема коментара:

Постави коментар